Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli başlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 takım tek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın huzurı nöbet yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına hileınması kolaylaşır ve henüz bir küme hüsran vermesi önlenir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Sertifikasız yangın kapıları da akla yatkın maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir seçenek sunar.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu dokumanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenleri binalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma belirtik dokumalarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız Yangın Kapısı Fiyatları olan ve örgünıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en orantılı fiyatlarla sahip sürdürmek dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna düzenınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı bitirme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak yürekkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna bentlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Report this wiki page